Σχετικά με Εμάς

Η Pentagon Sports & Travel με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι ο μοναδικός ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα -αναγνωρισμένος επίσημα από τον ΕΟΤ με Αριθμό Μητρώου: 0933E61000123701- που παρέχει αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες ταξιδιών σχετικά με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση (πολιτιστική / θρησκευτική), τόσο σε γκρουπ όσο και σε ιδιώτες.

Εκπαιδευτικές και αθλητικές εκδρομές συνδυασμένες με περιηγήσεις, συμμετοχή σε οργανωμένα τουρνουά, πακέτα παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων, εύρεση κέντρων προετοιμασίας,  είναι οι δραστηριότητες που θα ανακαλύψετε «ταξιδεύοντας» μέσα στην ιστοσελίδα της PST. Κι αν αναζητάτε κάτι και δεν το βρήκατε, ζητήστε το από τους ανθρώπους μας να το ψάξουν και θα διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς!!!

air_ticket-GR
teenage-sports-team

Η Επιτυχία μας

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ… ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ!!! Πολλές φορές είναι επίπονο να σπαταλάτε τον χρόνο σας προσπαθώντας να δημιουργήσετε μόνοι σας τις προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης αθλητικής ή εκπαιδευτική δραστηριότητας. Στην Pentagon Sports & Travel έχουμε απλοποιήσει αυτή την διαδικασία για εσάς από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Η εξειδίκευση των ανθρώπων μας που είναι έτοιμοι να ακούσουν τις επιθυμίες σας, να σας προτείνουν ιδέες, να σχεδιάσουν μαζί σας το ταξίδι / δραστηριότητα σας και να φροντίσουν για εσάς όλες τις μικρές λεπτομέρειες, είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε από τους υπόλοιπους και να δημιουργούμε μόνο ικανοποίηση σε εκείνους που επανειλημμένως μας επιλέγουν…

Γιατί με την PST

για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, όντας ο μοναδικός Ελληνικός Ταξιδιωτικός Οργανισμός που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα αθλητικά και εκπαιδευτικά ταξίδια.

για την ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ που σας προσφέρουμε σε αθλητικούς και εκπαιδευτικούς ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

επειδή κάθε ταξίδι είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σας και να επιτυγχάνονται οι στόχοι σας.

επειδή η Pentagon είναι αδειοδοτημένη από τον ΕΟΤ. Επιπλέον η κάθε ταξιδιωτική δραστηριότητα σας μαζί μας είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗΣ αφού υπάρχει υποχρεωτική κάλυψη ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για κάθε ταξίδι που διοργανώνουμε.

για τις ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ που προσφέρουμε με τις ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε. Στην Pentagon ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ μόνο ότι ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

γιατί η PST σε συνεργασία με επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών παρέχει μόνο ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, από τις μεταφορές και τη διαμονή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.

επειδή είμαστε στη διάθεση σας 24/7 για να σας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ και να είμαστε βέβαιοι ότι όλα κυλούν ομαλά.

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...